28.5.2011

Kirppusirkus

Aku Ankan veljenpojat pitivät kirppusirkusta. Pienet pomppivat akrobaatit tekivät temppujansa ja asuivat tulitikkulaatikossa silloin kun eivät esiintyneet. Kirput tuntuivat kotoisilta, halusin itsekin salaa oman kirppusirkuksen. Kirpusta tuli mieleen täi. Ne ovat kamalista kamalimpia. En usko että kukaan huolisi niitä sirkukseensa.
Mikä tahansa eläin on kiinnostava, kunhan se ei tee pesäänsä minuun tai ylipäänsä kunhan se osaa riittävästi kunnioittaa intimiteettisuojaani. Tässä pienessä arkisessa tilanteessa uhriksi on (jälleen kerran) joutunut pinseripoikani Nobel ja ehkä hieman myös ukkoni Ari. Otos, jota olen jonkin verran joutunut saksimaan fanaattisen kärsivällisen kuvaamiseni takia, loppuu töksähtäen, koska siihen ymmärsin lopettaa.





3 kommenttia:

  1. Hei lisää Hemuli!!! Mahtava kirppusirkus... T. Nobel ja Tina

    VastaaPoista
  2. kiitos! karvakasoille ja hoitotätille terkut, äippä hyppää nyt puutarhan kylmään multaan, saas nähdä mitä mönkijöitä tulee vastaan.. ;)

    VastaaPoista
  3. Haha :) Loistavia juttuja.

    Ällöttävän näkösiä kyllä noi täit. Muistan ensimmäisen koirani, jolla 6kk ikäsenä ekat täit. Kuultiin kaverilta, että heidän koiralla oli täitä ja pyysi tarkistamaan meidän koiran turkin. Kiellettiin kovasti, että eihän meidän pienellä kultsulla sellaisia voi olla. Eipä :) Hyvin tutun kuulosia kommentteja tolla videolla.

    terv. Christina & Ronsku

    VastaaPoista